​Virágos faliképek


​​Milyen témájú ​virágos képet keresel?


A virágok amellett, hogy a természet szabályosságai mentén nyerik el gyönyörűségüket, rengeteg dolognak a szimbólumai is. Nem véletlenül ápoljuk és neveljük sok idő ráfordításával és nagy gonddal otthonunkban féltett virágainkat. Emellett természetesen az élő- és művirágok mellé remek díszítés lehet bármelyik szobába egy szép színes virágos falikép, ezért itt összegyűjtöttük neked azokat, amik nekünk a legjobban tetszenek. Kellemes böngészést hozzá!

​Virágos fényképek

Ezeken a művészi látásmóddal készített fényképeken a virágok természetes lelőhelyeiken kerülnek a középpontba. Néhány képen virágzó fákat láthatunk, míg egy-egy másikon csak egyetlen virág a kép témája. Valahol vízben úszó tavirózsát látunk, máshol pedig éppen egy méh poroz be egy gyönyörű lila virágot. Szóval van itt bőven miből válogatni!


​Absztrakt virágos kép

Ha nem feltétlenül fényképeket szeretnél a faladra, akkor itt láthatsz pár festményt is. Ezeken a képeken a virágok stilizálva jelennek meg, az egymástól néhol eltérő, néha pedig az egymással harmonizáló színek kifejezetten kellemes, megnyugtató hatást keltenek.


Minimalista virágos kép

Ha olyan képeket keresel, amelyek igazán művészi aspektusból, valahogy a megszokottól teljesen eltérően közelítik meg a rózsák, tulipánok, hóvirágok és más virágok témáját, akkor ez a válogatás való neked! Néhány képen inkább csak mintegy „kiegészítő” vannak jelen a virágok, míg máshol bár a kép középpontjában szereplnek, mégis teljesen újszerű, meglepő nézőpontból.


​Virágos festmények

Bár az előző két kategóriában is festményeket láthattál, itt sokkal inkább a klasszikus, csendélet-szerű ábrázolásmód képeit gyűjtöttük össze. A rengeteg színkombináció azért lehet kedvező, mert így könnyen kiválaszthatod, hogy melyik illene legjobban a nappalid, szobád színeihez és berendezéséhez.