​Tájképek


​​Milyen témájú ​tájképet keresel?


Igazán megnyugtató látvány lehet falunkon egy gyönyörű tájkép. Különösen igaz lehet ez akkor, ha egy olyan tájról készült, melyhez valamilyen különleges kötődésünk is van. Csodálatos erdőket, mezőket, völgyeket, hegyeket, szántóföldeket ábrázoló képeket gyűjtöttünk össze neked ebben a listában, így ha valamelyik szobád falára szeretnél dizájnelemként egy tájképet, akkor a legjobb helyen jársz!

Erdős tájképek

Az erdő néha a legszebb színekben pompázik és gyönyörű látványt nyújt, máskor pedig a csupasz fák és a téli látvány nyújt megnyugvást, kiegyensúlyozottságot. Ezeken a művészeti igényességű fényképeken különböző erdőket láthatsz. Az egyes képeken más-más jellegzetességeket emeltek ki a fotósok, így valahol a fény-árnyék játék a fontos, míg máshol például a mélységélesség.


​Mezős tájkép

Az erdők mellett a mezők gyönyörű színkavalkádjai is megnyugvást adhatnak a kép nézőjének, kiemelkedő díszévé válhatnak bármelyik nappalinak. Találsz itt sötétebb tónusú képeket, de vörös naplementéket és lágyan lengedező kalászokat is, így bőven lesz lehetőséged válogatni! Jó böngészést!


​Tengeres tájkép

Akárcsak az erdők és a mezők, a tiszta, sima víz is nagyon kellemes látvány a szemnek. Ezeken a képeken természetesen a kék szín dominál, hiszen tengerekről és óceánokról készültek, azonban itt sem marad el a naplemente látványa, csak itt nem növényekkel egészül ki az, hanem sziklákkal és hullámokkal.


​Hegyes tájkép

A friss levegő, a csend és a természet hangjainak természetes és tökéletes lelőhelye a magaslat. Válogatásukba egyaránt raktunk erősen szimbolikus grafikákat és gyönyörű fényképeket is, hegyeket igazán szép fenyvesekkel, hótakarta csúcsokat és naplementét a domborzat mögött. Válaszd ki a neked leginkább tetsző alkotást, és legyen az új ékessége nappalidnak!