​Évszakos faliképek


​​Milyen témájú ​évszakos képet keresel?


Az évszakok körforgása az emberiség egyik legrégebbi toposza. Mindegyikünknek van kedvenc évszaka, van aki az őszt szereti a legjobban, van aki inkább a nyári vagy téli kikapcsolódást élvezi, más pedig a tavaszi virágillatot. Most összegyűjtöttük neked a legszebb képeket minden évszakról, hogy a kiválaszthasd kedvenced, és díszessé, színessé tehesd vele nappalid!

​Tavasz

A tavasz az újjászületés szimbóluma, az élet és az új élet ünnepe. A gyönyörű virágok, az intenzív színek és illatok évszaka a tavasz, így ebben a válogatásban azokat a képeket próbáltuk összegyűjteni, melyek a legjobban szimbolizálják ezt az időszakot. Találhatsz itt tehát fényképet színpompás virágokról és tavaszt idéző festményt is.


​Nyár

A nyaralás és a lazítás ideje a nyár. Ilyenkor aki megteheti, biztosan elmegy valamilyen vízparthoz kikapcsolódni, élvezni a napsütést és a hűsítő víz érintését. Felkapjuk a napszemüvegünket, veszünk egy fagyit vagy egy dinnyét és élvezzük hogy ennyi a napi program. A tengerpart, a napkrém és a kései naplementék margóján ajánljuk figyelmedbe az alábbi pár képet. Kellemes böngészést!


​Ősz

Bár az ősz az elmúlás szimbóluma, mégis talán az egyik legszebb évszak, hiszen olyan színpompát, amibe a természet ilyenkor öltözik még festményeken is nagyon ritkán látni. A séták, túrák és a gyönyörű erdők segítenek relaxálni, és nincs is ezekre jobb időpont, mint egy kellemes őszi nap szép napsütéssel. Képeinek az ősz színei kápráztatják el nézőiket.


​Tél

A téli napokat az ember a hideg miatt általában bent tölti a meleg lakásban, azonban azt szerintem senki nem vitathatja, hogy van valami egészen különleges a télben. A mindent beterítő hó olyan tisztává, egyszerűen széppé teszi az utcákat és a természetet, mint semmi más. Ezeket a gyönyörű téli képeket bármilyen egyszerű berendezésű és színkombinációjú szobában el tudjuk képzelni. Válogass kedvedre!