​NFL faliképek


​​Milyen témájú ​NFL képet keresel?


Magyarországon először 2006-ban közvetítették a világ legnézettebb sporteseményét, a SuperBowlt. Azóta eltelt jó pár év és a sportág egyre csak népszerűbb lett hazánkban, a HFL szintje is egyre emelkedik, egyre többen kezdenek bele ebbe a játékba itthon is.

Az olyan legendás csapatok, mint a Green Bay Packers vagy a New England Patriots hatalmas kultusznak örvendhetnek Amerikában, és itthon is hatalmas szurkolótáborral rendelkeznek.

Ha te is szorítasz valamelyik NFL csapatnak, és szeretnél valamilyen módon tisztelegni előttük otthonodban is, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen itt megtalálhatod a legnépszerűbb NFL-es faliképeket, melyek tökéletes díszei lehetnek nappalidnak, hálószobádnak.

​Tom Brady faliképek

A 41 éves Tom Brady az egyetlen irányító az NFL történetében, akinek sikerült 5 bajnoki címig vezetnie a csapatát irányítóként. Az egész karrierjét a New England Patriots színeiben lejátszó Brady az egyik, ha nem a valaha volt legjobb, legnagyobb hatású QB az amerikai futballban.

Számtalan egyéni rekorddal büszkélkedhet az előbb említett 5 gyűrű mellett, hiszen például 5 Super Bowl győzelme során négyszer is MVP-nek választották, ami a legtöbb Super Bowl MVP címet jelenti a játék történetében.


​NFL legendák faliképei

Randy Moss, Terrell Owens, Brett Favre, Jerry Rice, Joe Montana. Csak hogy párat említsünk azon játékosok közül, akik az egész NFL történetét meghatározták, vagy inkább mondhatnánk úgy is, hogy egy jelentős részét ők írták.

Az alábbi válogatásban az ő karrierjük előtt tisztelgünk, találhatsz képeket egyaránt offensive és defensive játékosokról is ezeken az egyedi stílusú festményeken. Találd meg kedvenced, és rakd a faladra akár már ezen a héten!


​​NFL címerek faliképei

Az amerikai foci az utóbbi években hatalmas fellendülést élt meg hazánkban, mára már rengetegen nézik a TV közvetítéseit, vagy követik hetente az eseményeket a stream vagy éppen az összefoglalók segítségével.

Természetesen amikor valaki elkezd a sportág szerelmesévé válni, akkor választ magának egy csapatot is. Ezzel a válogatással nekik szeretnénk kedvezni, hiszen itt kiválaszthatjátok kedvenc csapatotok címerét, és a falra helyezhetitek, ezzel is tisztelegve rajongásotok tárgya előtt.


​NFL sisakos faliképek

Ha nem tetszenek annyira az előző galériában található címeres faliképek, akkor itt is van egy alternatíva! Ezeken az egyedi, stilizált képeken megtalálhatod mind a 32 NFL csapat sisakját, így ha inkább ezt tennéd szívesen a faladra, akkor keresd ki a kedvenc együttesed fejvédőjét, és így ez a falikép akár már a héten díszítheti szobádat.