​Kosárlabda faliképek


​LeBron James faliképek

Az NBA jelenlegi legjobb játékosa 2018-ban lehagyta Wilt Chamberlain-t a szerzett pontok tekintetében. Na nem mintha eddig nem lett volna elképesztő hype LeBron körül, mégis ez az egyik dolog, ami teljesen megkérdőjelezhetetlenné tette, hogy ne úgy beszéljünk róla, mint a 21. század legkiemelkedőbb sporttehetségéről.

Robbanékonysága, ereje és a nyomás alatt hozott teljesítménye emelte ki a többi játékos közül James-t, aki NBA gyűrűt nyert a Miami Heat és a Cleveland Cavaliers csapatával is. Azt, hogy mit hoz neki a Lakersnél a jövő még senki sem tudja, de az biztos, hogy amíg játszik, addig a legjobbak között fogják emlegetni.


​Kobe Bryant faliképek

Kobe mind a 20 NBA-ben töltött évét a Lakers sárga-lila mezében játszotta le, és Magic Johnson mellett a klub legnagyobb legendájává nőtte ki magát. A Los Angelesbe 5 gyűrűt szállító Bryant számtalan NBA rekordot tart, és rengeteg emlékezetes párharcban aratott győzelemben vállalt magára döntő szerepet. A meccs utolsó pár másodpercében 1-2 pont hátránynál kevés helyen érezheti magát jobban a labda, mint a Black Mamba kezében.

Ezeken a faliképeken a sporttörténelem egyik legnagyobb kosarasát láthatod különböző ábrázolásokban! 


​Michael Jordan faliképek

​A Chicago Bulls legendáját a mai napig szinte teljesen összehasonlíthatatlannak tartják minden más játékossal, aki valaha egy kosárlabda pályára lépett. A 80-as, 90-es években olyan szinten dominálta a ligát, amire előtte és talán azóta sem volt másik példa.

Mind a hat megszerzett NBA bajnoki címe során őt választották a dőntők legjobbjának, vagyis hatszoros Finals MVP-ről beszélünk, amikor őt hozzuk szóba. Természetesen abban is hatalmas szerepe volt MJ-nek, hogy világszerte népszerű játék lett a kosárlabda.

Képeink Jordan elképesztő karrierjének állítanak emléket.


​NBA legendák faliképei

Wilt Chemberlain, Stephen Curry, Vince Carter. Csak pár nevet említünk válogatásunkból, amiben a legnépszerűbb és legnagyobb nevű NBA legendák előtt kívánunk tisztelegni. Legyen az tripla, vagy éppen betörés és zsákolás, ezek a játékosok alapjaiban változtatták meg azt, ahogy ma az NBA-re gondolunk.


​NBA címeres faliképek

​Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Boston Celtics, Phoenix Suns, Toronto Raptors. Csak hogy pár olyan csapatot említsünk az NBA-ből, melyek státusza egészen legendás, és világszerte rengeteg rajongóval rendelkeznek. Alábbi válogatásunkból kikeresheted kedvenc NBA csapatod logóját, és dizájnelemként felhelyezheted a faladra ezzel is jelezve rajongásod!