​Futball faliképek


​​Milyen témájú ​focis képet keresel?


Ez a kétszer tizenegy ember által játszott játék már több mint 100 éve a legnépszerűbb sport Európában. Ezalatt az idő alatt olyan játékosok rúgták azt a bizonyos bőrt, mint például Johann Cruyff, Diego Maradona, vagy a legendás brazilok közül említhetnénk Pelét, Roberto Carlost, vagy Ronaldinhot is.

A mai modern futball már teljesen más, mint a régi idők focija, azonban természetesen most is vannak kiemelkedő egyéniségek, elég ha arra a folytonos rivalizálásra gondolunk, ami az argentin Lionel Messi és a portugál Cristiano Ronaldo között alakult ki.

Az olyan hatalmas csapatok, mint a Manchester United, a Barcelona, a Juventus, a Real Madrid vagy éppen a Bayern München hatalmas követői táborral rendelkeznek világszerte.

Ha te is követed a focit, és szeretnéd szobádat futballisták vagy csapatok képeivel díszíteni, akkor a legjobb helyen jársz! Böngészd végig galériánkat, és találd meg szobád jövőbeli ékességét!

​C​ristiano Ronaldo faliképek

A sokak által a világ legjobb játékosának tartott Cristiano Ronaldo többszörös aranylabda és BL győztes, megjárta három európai topliga legjobb csapatait (Manchester United, Real Madrid, Juventus) és elképesztő gólrekordot tudhat magáénak, így nem véletlen, hogy már most is igazi legendaként emlegetik. Gyorsaságával és elképesztő lövőerejével a védőket és a kapusokat is folyamatos rettegésben tartja.

Ebben a válogatásban a portugál válogatott és a Juventus csillagáról találhatsz faliképeket különböző stílusokban, így ha ő a kedvenc játékosod, akkor itt minden bizonnyal megtalálod azt az alkotást, ami tökéletesen illik hozzád és szobádhoz is.


​Lionel Messi faliképek

A mai futball másik legnagyobb egyéniségéről beszélünk, amikor Lionel Messiről ejtünk szót. A kis argentín egész karrierjét a Barcelona gránátvörös-kék mezében játszotta le, és számtalan La Liga és Bajnokok Ligája címe mellett jópár aranylabdára is „futotta” neki pályafutása során. Fürgesége és cselei elképesztő játékintelligenciával párosulnak.

Ha szeretnéd kedvenced a faladon is viszontlátni, akkor válogass képeink közül, és találd meg a neked legjobban tetsző alkotást!


​Futball legendák faliképei

Cruyff, Pelé, Iniesta, Zidane vagy éppen David Beckham. Ha kiejtjük ezeket a neveket, akkor a világ nagy részén tudni fogják, hogy kikről is van pontosan szó, hiszen ezek a játékosok egyéni stílusukkal és képességeikkel generációk példaképei voltak, és alapvetően formálták át a futball játékát és történelmét.

Válogatásunkban a legendás játékosok képeit találhatod meg 1-1 tőlük vett idézettel. Jó válogatást!


​Futball címer faliképek

Bayern München, Chelsea, Roma, Manchester United, Roma, Arsenal, Liverpool, Real Madrid vagy éppen Barcelona. A világ leghíresebb futballklubjait rengetegen követik világszerte, így természetesen magyar szurkolói klubok is alakultak az utóbbi évtizedekben. Ezek az ikonikus sportklubok számtalan hatalmas eredménnyel és kemény munkával érték el, hogy halhatatlan státuszuk legyen a pályán, és európa elitjébe tartozzanak hosszú évtizedek óta.

Ha szeretnéd kedvenc csapatod címerét faladon tudni, akkor válogass az alábbi lehetőségek közül, vagy böngéssz tovább partnerünk oldalán!