Olcsó faliképek online – hol éri meg faliképet vásárolni?


Ebben a cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy melyik oldalakon, az internet mely szegletein juthatsz a legkedvezőbb áron olyan dekor termékhez, amely ár-érték arány szempontjából kiválóan teljesít. Jó helyen jársz tehát, ha olcsó, mégis esztétikus megoldást keresel szobád, lakásod feldíszítésére.

​Az internetnek köszönhetően a képek piaca is hatalmasra duzzadt, elképesztő választékból válogathatunk a különböző online boltokban, azonban nem győzzük hangsúlyozni, hogy érdemes átgondolni, hogy mit vásárolunk, és utánanézni, hogy honnan is vesszük meg az áhított dekor terméket.

​AliExpress, eBay, Wish képrendelés

Ebben a rövid alfejezetben azokról a tapasztalatokról fogunk írni, amelyeket az eBay-jel és az AliExpress-szel kapcsolatban szereztünk. Amikor belekezdtünk a faliképes üzletbe, a lehető legtöbb helyről rendeltünk képeket piackutatásként.


A legolcsóbbakat ezek közül az AliExpress-szen és az eBay-en találtuk, azonban ezektől óva intenénk a vásárlókat! A minőség az esetek többségében a feltűnően olcsó képeknél nagyon gyenge. Néhol szemcsés képek érkeztek, néhol pedig a csomag nem is tartalmazott minden elemet, amelyre a falikép rögzítéséhez szükség lett volna.


Ezek az oldalak kedvezőnek tűnhetnek nagy kínálatuk és kedvező áraik miatt, azonban szinte ugyanezt biztosítja a displate.com is. Bár az ár itt kicsit magasabb, de a folyamatos discountoknak köszönhetően itt is jelentős ezreseket takaríthatsz meg.


Ha szívesen böngésznél egy több, mint 100.000 olcsó képet felvonultató választékban, kattints ide.

​Jófogás, vatera

​Csak röviden:

A jófogás és a vatera is hasonló elven működnek, mint az eBay. Gyakran találkozni „viszonteladókkal”, akik valamennyi összeget ráraknak az eredeti árra és a különbözetből próbálnak hasznot húzni. Ez azt jelenti tehát, hogy ezeken az oldalakon gyakran az eBay-es, Wish-es vagy AliExpress-es képeket találhatod meg, csak egy kicsit drágábban.


Itt azt ajánljuk, hogy mindenképpen nyitott szemmel járj és ellenőrizd le, hogy nem akarnak-e „átverni” és eladni neked valamit az eredeti árának a két-, háromszorosáért. 


Ettől függetlenül persze ezeken az oldalakon is vannak megbízható eladók, de a

legfontosabb akkor is az, hogy óvatosan vásárolj!

Különböző képrendelő oldalak

Ezekről az oldalakról nehéz lesz egyszerre beszélni, de itt is az a legfontosabb, hogy alaposan nézz utána annak, hogy megbízható-e az oldal, ahonnan vásárolsz.

Találkoztunk egyértelmű átveréssel, vagyis eltűnt a pénzünk úgy, hogy nem postázták nekünk a képeket miután átutaltuk a megfelelő összeget.

Máshol jóval drágábban vásároltunk vászonképet, mint amennyiért a legtöbb oldalon találni ilyeneket, de a minősége mégis sokkal gyatrább volt. Éppen ezért érdemes lehet odafigyelni arra, hogy olyan anyagú faliképet válassz, mely a legkisebb eséllyel megy tönkre gyorsan.

Éppen ezért meglátásunk szerint a legjobb választás a fémfalikép, mely fullHD képminősége mellett garantáltan időtálló.


Ha szeretnél többet megtudni a fémfaliképekről, kattints ide.

​​​​Dob fel lakásod a több mint 100.000 Full HD felbontású faliképünk ​egyikével!