Többrészes faliképek és méretük

A weboldalunkon szereplő összes kép "Normál kép"-nek minősül, amelynek legnagyobb verziója egy 4 részes falikép. Ha 4-nél több részes képet keresel, olvass tovább!

Normál kép

M – 45 x 32 cm

L – 67.5 x 48 cm

​XL – 90 x 64 cm

​Többrészes kép

​Milyen ​formátumban érhetőek el a többrészes faliképek?

Az egyik legtrendibb dizájnelem napjaink modern nappalijaiban, hálószobáiban, konyháiban többrészes falikép. Ez nem lehet véletlen, hiszen ezek a képek akár egy egész falat be tudnak tölteni úgy, hogy más dekorterméket már nem kíván a szem a szobában, mégis egységesek, hiszen egy kép több részre osztott változatáról van szó.


Rengeteg oldalon találhatsz ajánlatokat több részes faliképek témában, azonban érdemes megemlítenünk, hogy a vászonból készült több részes képek általában nem annyira jó minőségűek, mint a partnerünk által ajánlott fémből készült full HD felbontású társaik.

Ötrészes faliképek - 1x5

Az ötrészes faliképeket partnerünk általában olyan képekből gyártja, melyeket fekve készítettek. 

Felszerelésük technikailag ugyanúgy történik, mint az egyrészes képeké, mindegyik elemhez kapsz egy külön mágnest, így ezen képek esetében sem kell kárt tenned a falban.


Amennyiben tájképet szeretnél a faladra, úgy az egyik legjobb választás lehet az ötrészes falikép, hiszen a tág perspektíva élményét tökéletesen adja vissza.

​Hatrészes faliképek - 2x3

A hatrészes faliképeknek egy fajtája van, a 2x3-as, ami azt jelenti, hogy a teljes képet kitevő elemek két sorban helyezkednek el egymás alatt.


Ezek között is találhatsz azonban olyat, ahol az egyes elemek fektetve, vagy állítva állnak, így választhatsz a „hosszabb”, vagy „magasabb” képek között.


Itt találhatod meg különleges hatrészes ajánlatainkat.

​Nyolcrészes faliképek - 2x4

A nyolcrészes faliképek is hasonlóan állnak össze, mint a hatrészesek, vagyis két sorban van egymás alatt 4-4 darab kép.


Szélesebb mivoltának köszönhetően ezen típusú faliképek esetében is elmondható, hogy a tájképek igazán gyönyörűen néznek ki ezen a típuson.


Böngéssz a legnépszerűbb nyolcrészes faliképek között az alábbi oldalon.

​​Kilencrészes faliképek - 3x3

A kilencrészes faliképek 3x3-as osztásban kaphatóak oldalunkon, vagyis 3 kép van egymás mellett 3 különböző sorban.


Ennek köszönhetően leginkább állóképeket, festményeket találhatsz az alábbi galériában, amiben a legnépszerűbb kilencrészes faliképek vannak.


Kellemes böngészést hozzá!


​​​Tizenhat részes faliképek - 4x4

Összesen hat darab faliképet találhatsz ebben a kategóriában.


Ezek a képek 4x4-esek, vagy is négy kép van egymás mellett négy különböző sorban.


Találhatsz itt Star Warsos és Batmanes képet, így amennyiben valamelyik szériának nagy rajongója vagy, úgy tökéletes dísze lehet ez a monumentális képegyüttes szobádnak, nappalidnak.