​Motoros faliképek


​​Milyen témájú ​motoros képet keresel?


Yamaha, ​Harley Davidson, Honda, vagy éppen krosszmotor. Nyilvánvalóan nem ismeretlen dolgok ezek a motorsport igazi szerelmeseinek számára. Azokkal a képekkel, amelyet itt összegyűjtöttünk próbálunk nektek kedvezni, próbáljuk megmutatni nektek a legmenőbb motoros faliképeket, hogyha azon gondolkoznátok, hogy kedvenc járgányotokkal díszítenétek ki szobátokat, nappalitokat.

​Vintage motoros faliképek

​Sokan szeretik a versenymotort, azonban ezen járművek szerelmesei között többen vagyunk olyanok is, akik inkább a klasszikus, régebbi stílusú motorokat kedvelik. Számtalan jármű (mint például a Harley Davidson) számít ezek közül kultikusnak, igazi közönségkedvencnek. Ebben a galériában összegyűjtöttük neked a kedvenc vintage motoros képeinket, amelyek csodálatos díszei lehetnek bármelyik szobának otthonodban.


Versenymotoros faliképek

Ezzel a galériával elsősorban a motorsport szerelmeseinek szeretnénk kedvezni, hiszen kevés olyan izgalmas dolog van a világon, mint egy olyan futam, ahol többszáz km/h-val száguldanak a versenyzők egy pályán, vagy mikor a krosszmotorosok elképesztő trükköket mutatnak be. Ha ilyen képet képzeltél el a faladra, akkor böngészd végig galériánkat.


​Yamaha faliképek

Kétségkívül a világ egyik legnagyobb motorbicikli gyártó márkája a japán Yamaha, de ezt nyilván a motorfanatikusoknak nem kell igazán magyarázni. A különböző versenyeken olyan zseniális sportolók „gurultak” ezekkel a járgányokkal, mint például Bob Hannah, Heikki Mikkola, Kenny Roberts, vagy éppen Eddie Lawson.

Egy szó, mint száz, ha a Yamaha a kedvenc márkád és szeretnél egy menő képet a faladra, akkor pörgesd végig galériánkat.


​Harley Davidson faliképek

A több, mint 100 éves múltra tekintő Harley Davidson egészen a huszadik század elejétől kezdve napjainkig mindig is kultikus szerepet töltött be a motorkerékpárok piacán. Az igazi hardhead motorosok mind jól ismerik ezt a márkát, amely főleg limitált számú motorjaival és rendkívüli megbízhatóságával hívta fel magára a figyelmet. Az alábbi galériában a legszebb Harley-s képeket láthatod.