​Blueprint faliképek


​​Milyen témájú ​blueprintet keresel?


Az egyik legkiválóbb díszítő elem lehet tulajdonképpen bármilyen szobába egy blueprint, vagyis egy tervrajz. Ha van kedvenc autód, motorod, esetleg más járműved, akkor érdemes lesz végigböngészned a galériáinkat, hiszen majdhogynem biztos, hogy megtalálod majd itt annak tervrajzát.

Ferrari, Chevrolet, Pontiac, Aston Martin, Toyota és minden más, vagyis szinte a teljes autó- és motorpiacot befedjük ezekkel a képekkel, hogy biztosan megtaláld azt, amit keresel! Lássunk is hozzá!

​Motor blueprintek

Mielőtt rátérnénk egészen konkrétan a járművekre, csináltunk egy kategóriát azokról az elemeikről, melyek működtetik őket, meghatározzák működési elvüket, vagyis a motorokról. Vannak itt igazi klasszikus, régi motorok, de modern autók motorjait is megtalálhatod a képek között!


​Autó blueprintek

Az autók szerelmeseinek kedvezünk ebben a galériában, hiszen összegyűjtöttük nektek a legnépszerűbb modellek blueprintjeit. Ezeken a képeken a kocsikat felül- és oldalnézetből, valamint hátulról és előről láthatod. Az alsó sarokban természetesen egy táblázatban fel vannak tüntetve a legfontosabb, legalapvetőbb információk is az egyes modellekről!


​Repülő blueprint

A repülés „felemelő” érzés, emellett pedig a magasból a föld, a megszokott dolgok teljesen új perspektívába kerülnek, ezért úgy láthatunk mindent, ahogy addig még soha. Természetesen nem mindenki a szokványos repülőkért van oda, van aki sokkal inkább a menő a vadászgépeket szereti. Ebben a válogatásban mindenféle repülőgépes blueprintet találhatsz.


​Hajtómű blueprint

Összegyűjtöttük neked jó pár igen híres motormárka (pl. Honda, Harley Davidson) tervrajzait is, hátha arra gondoltál, hogy kedvenc motorod mechanikai rajzával díszítenéd ki legszívesebben saját szobádat, vagy éppen nappalidat. Görgesd végig galériánkat, és válassz kedvedre!