​Autós faliképek


​​Milyen témájú autós képet keresel?


Szerintem rajtam kívül is sokan vannak a világban, akik fiatal koruk óta a lóerők szerelmesei, és élnek-halnak az autókért. Amellett, hogy szeretjük tuningolni és tisztán tartani az autóinkat sokunk gyűjt különböző tárgyakat is, elrakjuk emlékbe az egyes alkatrészeket, modelleket és emblémákat gyűjtünk polcainkra.

Legyél akár az oldtimerek vagy a versenyautók, F1-es járművek megszállottja, természetesen az sem elképzelhetetlen, hogy kedvenc típusodról poszterek vannak a faladon, vagy éppen ezt állítod be háttérképnek a telefonodon.

Mi ezen az oldalon megpróbáltuk neked összegyűjteni a legjobb minőségű faliképeket a legtöbb autós kategóriából, hogy ha arra vágynál, hogy autókkal díszítsd ki nappalid, vagy akár saját szobád semmi ne állhasson az utadba, és garantáltan a legjobb minőségű kép kerüljön a faladra.

Oldtimer faliképek 

​Ezt a galériát elsősorban a régi autók szerelmeseinek ajánljuk, hiszen mi is tudjuk, hogy kevés szebb dolog mint egy eredeti Fiat1500, Chevrolette Corvette, Aston Martin vagy éppen Mercedes Benz.


Versenyautós faliképek

Böngéssz a képek között és találd meg a kedvenc versenyautóidat. Legyen szó régi vagy mai Forma1-es autókról, rally vagy Nascar kocsikról, itt garantáltan megtalálod, ami kerestél!


Tuning autós faliképek

Az autók valódi szerelmesei általában úgy vigyáznak saját járművükre, mint a szemük fényére, de sokan vannak, akik szeretik tuningolni is kicsit az autóikat, vagy egyszerűen csak a tuning autókért vannak oda. Elsősorban nekik ajánljuk a feljebb található galériát.


​Ferrari

A versenyautó-gyártó cégként induló Ferrari története során talán a legstílusosabb, legjobb élményt adó személygépjárműveket gyártotta a top-tier kategóriában. A Forma1-ben is mindig remekül teljesítő olasz autógyár járgányaiért világszerte rengetegen vannak oda, ebben a galériában pedig a legnépszerűbb modelleket találhatod meg.


​Mercedes

​A Mercedes a német autógyártás egyik legnagyobb büszkesége, ráadásul egy napjainkban is nagyon népszerű és elterjedt márkának számít. A friss Benzek is ugyanolyan gyönyörűek és különlegesek a mai ember számára, mint a régebbi típusúak voltak.


​BMW

A Mercedes mellett a BMW napjaink legnagyobb német autómárkája. A több, mint 100 éves múltra visszatekintő céget igazán meglepő ötletei és egyedi formatervezésű járművei tették híressé. Tudtátok például, hogy az első motor (BMW R 32) is a vállalat nevéhez fűződik?