​​Hogyan készíttethetsz egyedi faliképet? ​


Sokan vagyunk úgy vele, hogy kicsit már unjuk azokat a dekortermékeket, amik minden harmadik nappaliban feltűnnek, így van ez például az IKEA-ban kapható tömeggyártott faliképekkel is. Bár ezeknek a minősége nem feltétlenül rossz, mégis érthető, ha valaki inkább teljesen egyedi dekorációt képzel el nappalijába, hálószobájába.

Ebből a rövid cikkből azt tudhatod meg, hogy hogyan tudsz egyedi képet készíttetni a faladra, hogy ezzel dobhasd fel új otthonod, vagy megunt dekorációdat!


Ebből a rövid cikkből azt tudhatod meg, hogy hogyan tudsz egyedi képet készíttetni a faladra, hogy ezzel dobhasd fel új otthonod, vagy megunt dekorációdat!

​Milyen faliképe​ket lehet kapni?

Először is arról ejtenénk pár szót, hogy mennyire érdemes azokon a helyeken kinyomatnod saját képeid poszterre, vászonra, amelyeket az interneten találsz. Miután leteszteltünk három olyan oldalt, ami prémium minőségű nyomatot ígér, azt mondhatjuk, hogy nehéz garanciát vállalni a kiváló minőségre.


​A poszterek sajnos gyakran gyenge minőségűek, pixelesek,  szemcsések, és rossz anyagból készülnek. A készíttetett vászonképekről eggyel pozitívabb véleményem vagyunk, azonban azt itt is meg kell jegyeznünk, hogy vászon nem mindig a legtartósabb megoldás.

Ha egyedi gyártású képre vágysz, véleményünk szerint a legbiztosabb döntés a fém falikép, ami garantáltan minőségi, full HD printet biztosít, valamint felszerelése is jóval egyszerűbb és kevesebb kárt tesz a falban, mint egy vászonkép f​alba fúrása.

​Fém falikép - a legjobb választás

Ha nincs konkrét elképzelésed, hogy milyen képet is szeretnél, de mégis valami egyedire vágysz, amivel biztos hogy egyik ismerősödnél se találkozol szembe, akkor azt ajánljuk, hogy böngéssz pár percet oldalunkon, hiszen a 100.000-es merítésből szinte biztos, hogy valamelyik kategóriában találsz egy faliképet, amit szívesen látnál nappalidban.

Ha saját fényképedet szeretnéd viszontlátni egy faliképen, akkor ​kattints az alábbi oldalt ​gombra:Természetesen a lehető legjobb minőségű képet kell majd feltöltened, hogy tökéletes printet kapj, de a procedúra egyébként nagyon egyszerű és értelemszerű. Feltöltöd a képet, és nincs is más dolgod, csak kiválasztani a kívánt méretet, megadni a szállítási adataid, és pár napon belül már akár a nappalid, hálószobád falán is lehet a képed.

Ha kíváncsi vagy rá pontosan, hogy milyen módon tudod majd rögzíteni a képet, és miket fogsz még kapni a csomagban segítségül, akkor olvasd el alábbi cikkünket: fém falikép felszerelése.


Reméljük, tudtunk segíteni!

​​​​Dob fel lakásod a több mint 100.000 Full HD felbontású faliképünk ​egyikével!