​Videojátékos faliképek


​Milyen témájú ​videojátékos ​képet keresel?


Ezzel a gyűjtésünkkel a videojátékok szerelmeseinek szeretnénk kedvezni. Kevés lelazítóbb, kikapcsolóbb dolog van, mint leülni a számítógép, vagy a konzol elé, és munka után játszani 2-3 órát. Sokan vannak, akik falják a játékokat, és az a céljuk, hogy minél több mindent játszanak ki, míg mások inkább 1-1 játékot preferálnak és ezzel játszanak többet.

Az utóbbi kategóriába tartoznak elsősorban a kultikus MMORPG-k, mint például a League of Legends, vagy World Of Warcraft, de hatalmas világgal rendelkezik például a GTA és a Minecraft is, ami folyamatosan játszhatóvá teszi ezeket a videojátékokat és újra és újra a pályák és területek felfedezésére ösztönzi a gamereket.

Amennyiben te is valamelyik játék rajongója és elkötelezett játékosa vagy, és szeretnéd lakásodat, szobádat kidíszíteni ennek a játéknak az egyes karaktereivel, vagy logójával, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen itt több mint 5000 gaming faliképek közül válogathatsz. Kellemes böngészést!

​League of Legends képek

​A Riot Games által kifejlesztett LoL 2009-ben jelent meg a piacon, és azonnal a játékosok kedvence lett. A League of Legends a kutatások szerint magasan a legtöbbet játszott játék világszerte. Az általunk gyűjtött képeken a hatalmas univerzum leghíresebb és legjelentősebb karaktereit láthatod, válogass közülük kedvedre!


​Fortnite faliképek

​Az Epic Games gondozásában fejlesztett és alaposan megmunkált Fortnite viszonylag új játéknak számít, hiszen csak 2017-ben jelent meg, azonban rögtön hatalmas sikert aratott, napjainkra pedigmár nagyon sokan játszanak vele és aki szereti a videojátékokat, az 100%, hogy hallott már róla. Most megnézheted a legnépszerűbb Fortnite képeket itt.


​World of Warcraft faliképek

​A WoW a 2000-es évek egyik legkultikusabb játéka volt, de a mai napig rengetegen játszanak vele. Az óriási univerzum, az újabbnál újabb patch-ek és a játékmenet gördülékenysége miatt számtalan követőt és állandó játékost szerzett magának a World of Warcraft, és a Blizzard ezen a sikeren felbuzdulva megcsinálta a Hearthstone-t is. Ebben a galériában a Blizzard videójátékaiból ismert karaktereket találod meg.


​Minecraft faliképek

A 2011-ben megjelent Minecraft 2015-re már el is érte a 20 millió felhasználót, így a történelem egyik legsikeresebb játéka lett. A szabadság, amit a Minecraft biztosít játékosai számára szinte teljesen páratlan, a 3 világában csak az köt minket, hogy blokkokban kell gondolkoznunk, azonban a számtalan játékmód miatt a játék szinte teljesen kimeríthetetlen. Itt vannak kedvenc Minecraft képeink.


​HALO faliképek

​A HALO minden idők egyik legnépszerűbb sci-fi akció videojátéka. A klasszikus trilógia után további három részt megélt sorozat egy háború részleteit dolgozza föl, amelyet az emberiség folytat egy idegen kolóniával. Legnépszerűbb alakja Master Chief, így nem lehet véletlen, hogy képválogatásunkban ő is jópár darabon feltűnik. Ha HALO fan vagy és szeretnéd szobád, lakásod kedvenc játékod képeivel díszíteni, akkor itt a lehetőség!