Star Wars faliképek


​​Milyen témájú ​Star Wars képet keresel?


A Star Wars ikonikus filmplakátjaira kis túlzással minden 10 és 60 év közötti ember emlékszik. Ezek a licenszelt plakátok az eredeti grafikák reprodukciói, így amennyiben hardhead rajongója vagy Darth Vadernek, a Jediknek, vagy a fénykardoknak, úgy itt biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelő terméket!

Darth Vader faliképek

Amikor Darth Vaderről ejtünk szót, akkor az egész filmtörténet talán legikonikusabb főgonoszáról beszélünk. Luke Skywalker és Leia hercegnő apja az, aki első trilógiában végig mozgatja a szálakat, míg a második trilógiában megismerhetjük őt még Anakin Skywalker-ként, valamint megtudjuk a sötét oldalra való áttérésének tragikus történetét. Ezek közül a menő képek közül szinte bármelyik jól nézhet ki a faladon, ha nagy rajongója vagy Darth Vadernek!


​Jedik és sithek faliképek

A jedik és a sithek rendje tartja egyensúlyban a galaxisban az erőt, az előbbi a jóság és az erény megtestesítője, míg az utóbbi a sötétségé. A Star Wars univerumban számtalan Jedivel és Sith-tel találkozhatunk, ebben a képválogatásban megpróbáltuk összegyűjteni neked a lehető legtöbb alakot, hogy kedvedre válogathass, és megtaláld kedvenced is!


​Fénykard faliképek

A jedik és a sithek küzdelmének középpontjában áll fegyverük, vagyis a fénykard. A sorozatban a legtöbb jedinek jól azonosítható kardja van, legyen szó például Mace Windu lilaszínű fegyveréről, vagy éppen Darth Maul kétágú piros kardjáról. Az alábbiakban minden bizonnyal megtalálod majd kedvenc jedid vagy sithed fénykardját!