Marvel faliképek


​​Milyen témájú ​Marvel képet keresel?


​A Marvel univerzum az utóbbi években rengeteg követőt szerzett magának, nagyon kevés ember van a világon, aki nem ismerne legalább 1-2 Marvel szuperhős filmet. Olyan összefüggéseket építettek filmeik között, ami a kétezres évek X-men szériája alatt például teljesen elképzelhetetlen volt. Görgesd át galériáinkat, melyeket a legnépszerűbb, legmenőbb szuperhősök faliképeiből gyűjtöttünk össze.

​Pókember ​faliképek

Pókember a Marvel univerzum egyik, ha nem leghíresebb alakja. Számtalan filmes és rajzfilmes feldolgozása mellett a róla szóló képregényeket a mai napig igen nagy példányszámban adják el világszerte. Nem csak a felnőttek, de a gyerekek kedvence is, így ezek a képek tökéletes díszei lehetnek bármelyik gyerekszobának is.


Avengers ​faliképek

Az Avengers filmek elképesztő bevételeket hoztak a Marvelnek, és ez nem véletlen. Ekkora szupercsapatot még soha nem tudtak összeboronálni a filmvászonra, ráadásul a hősök nevei sem csengnek rosszul egymás mellett. Vasember, Hulk, Thor, Amerika kapitány, Fekete párduc, Dr. Strange, A Galaxis őrzői, és szinte estig sorolhatnánk a neveket a szuperprodukcióból.


A Galaxis őrzői ​faliképek

Hatalmas kasszasiker volt a Galaxis őrzői, és ez nem is lehet véletlen. Az egyedi látványvilágot egyedi humorral ötvöző filmek mellett nehéz lenne szó nélkül elmenni, de természetesen nincs is erre szükség. Mordály, Groot, Drax, Gomora és Starlord kalandjai minden bizonnyal folytatódnak a közeljövőben, mi pedig nagy kíváncsisággal várjuk őket!


X-men faliképek

Az X-men mesék sokunk gyerekkorának kedvenc sorozatai voltak, és a 2000-es évek elején készült szériának méltó újragondolása lett az újabb sorozat. A karakterek sokszínűsége, a történetek mögött meghúzódó társadalmat érintő gondolatok miatt sokaknak a mai napig is listája elején szerepelnek ezen történetek.


Deadpool faliképek

Kevés dolognak van üdítőbb humora, mint a Deadpool képregényeknek, és az utóbbi 3 évben szerencsére sikerült a filmvásznon keresztül is eljuttatni a közönséghez Wade Wilson karakterét. Kevés menőbb, lazább filmet láthattunk mostanában, mint a Deadpool 2 része.