​Kultfilmes faliképek


​​Milyen témájú ​​kultfilmes képet keresel?


Vannak olyan filmek, amik mellett egy olyan ember sem tud elmenni, aki egy kicsit is szeretne képben lenni a mozgóképek és Hollywood világával. Azt senki sem tudja igazán pontosan, hogy mivel érik el a filmek kultikus státuszukat, azonban mindannyian meg tudunk nevezni 1-2 filmet, amit legszívesebben minden ismerősünkkel megnézetnénk. Itt összegyűjtöttük neked a legnépszerűbb filmes képeket, így találkozhatsz itt képekkel a Keresztapából, az Indiana Jonesból, vagy épp a Ponyvaregényből.

Ponyvaregény faliképek

Talán Quentin Tarantino leghíresebb filmjéről beszélünk, amikor a Ponyvaregényről ejtünk szót. Számtalan ikonikussá vált jelenet, párbeszéd, mondat, beszólás van ebben az alkotásban, így nem meglepő, ha a képek böngészése közben is találsz olyat, mely ezek valamelyikét örökíti meg!


Indiana Jones faliképek

Kétségtelenül a leghíresebb és legszélesebb körben szeretett kalandfilmről beszélünk, amikor az Indiana Jones-ról ejtünk szót. Harrison Ford és George Lucas kettőse természetesen nem ezeknél a filmeknél működött először tökéletesen a vásznon, azonban az innovatív effektekkel és az izgalmas történetekkel sikerült a tömegeket világszerte a mozi képernyői elé vinnie a régészprofesszornak.


Keresztapa faliképek

Francis Ford Coppola trilógiája kétség kívül az egyik legnagyobb hatással rendelkezett a 80-as, 90-es évekig, a gengszterfilm műfaját merőben újította meg, és olyan zseniális rendezők indultak el a mentén, mint pl. Scorsese. Az első részben Marlon Brando a világ egyik legnagyobb alakítását nyújtja, nem véletlül tartjuk kultfilmnek tehát ezt a sorozatot.


Matrix ​faliképek

A Matrix olyan fontos filozófiai kérdéseket vetett fel a nagyobb tömegek számára, melyeket addig igen kevés populáris kultúrába sorolható alkotásnak sikerült. Keanu Reeves igazán ebben a szériában vált nagy színésszé, így az ő karrierjében is fontos szerepet töltött be az alkotás, nem csak a Wachowski nővéreket helyezte reflektorfénybe.

​ 

Gyűrűk ura ​faliképek

A Gyűrűk ura sorozat kultikus státuszát már azelőtt elérte, mielőtt megfilmesítették volna J. R. R. Tolkien zseniális, egyedi világát, azonban az igazi világhírt a hollywoodi filmek sikere hozott neki. A Frodó és a Gyűrű sorsát végigkövető történetben olyan különleges szerzetekkel találkozhatunk, mint a tündék, törpök, vagy éppen az orkok. Hatalmas merítésből választhatunk tehát kedvenc „fajt”, karaktert.