​Filmplakátok


​​Milyen témájú ​​filmplakátot keresel?


Minden filmmániásnak van pár olyan film az életében, amit szinte bármikor meg tudna nézni, és amiről bármikor szívesen beszélne akár órákon át is. Ezeknek a filmeknek különleges szerepe van az életünkben és különleges helyet foglalnak el szívünkben is, így nem véletlen, ha valaki szívesen nézné akár fali dekorációként is ezen film egyik jelenetét, vagy plakátját. Ha te is el tudnád ezt képzelni, jó helyen jársz!

Fekete-fehér filmplakátok

Az alternatív filmplakátok kifejezetten jó dizájnelemek lehetnek bármelyik nappaliban. Különösen igaz ez a fekete-fehér verziókra, amik a fehér falakon, minimalista berendezésű szobákban remekül nézhetnek ki. Ezek között a képek között rengeteg film plakátjait megtalálod, a középpontban pedig az egyes filmeknek a legjellemzőbb tárgyait, személyeit láthatod.


Retró filmplakátok

Ezek a plakátok a tényleges promóciós anyagokat reprodukálják, és a leginkább egyes kultfilmek képeit találhatod meg ebben a galériában. A Ponyvaregénytől kezdve a Keresztapán és az Alienen át itt van velünk például Rick és Morty​ is.


Minimalista​ filmplakátok

Kevés szebb díszítőelem létezik szerintem, mint a minimalista plakátok. Nem vonják el az ember figyelmét a szoba egészéről, hanem inherens részévé válnak az adott helyiségnek, szemrevaló kiegészítőként funkcionálnak. Különösen igaz lehet ez akkor, ha például az egyik kedvenc filmedet megidéző minimalista stílusú plakátról van szó!


Alternatív filmplakátok

Mindig érdekes látni, hogy egy művészt hogyan ragad meg egy másik alkotás hangulata. Jelen esetben egy grafikus képeit láthatjuk, amik azon benyomások mentén készültek, amiket ezek a filmek tettek rá. Szerintünk a Hetedik, a Casino és a Psycho plakátja sikerült a legjobban.