​Disney faliképek


​​Milyen témájú ​Disney képet keresel?


A Disney már évtizedek óta gyártja a népszerűbbnél népszerűbb rajzfilmeket, így természetesen az ő képeik se maradhatnak le oldalunkról. Találsz itt faliképeket a hamisítatlan Disney hercegnőktől (Pocahontas, Hófehérke, Merida, Kis hableány) kezdve a legpopulárisabb alkotások filmplakátjain (Oroszlánkirály, Aladdin) át az egészen klasszikus Mickey egér festményekig. Ezek az aranyos képek tökéletes dekorációt jelenthetnek akár egy gyerekszobába is. Jó böngészést!

​Hercegnős faliképek

A Disney rengeteg klasszikus mesét is megfilmesített, és ezek középpontjában általában egy-egy hercegnő áll. Rengeteg cikket lehet olvasni arról, hogy mennyit is változtak a hercegnők a Disney igen szép története alatt, és kár is lenne tagadni a kinézetbeli és személyiségbeli különbségeket, azonban a mai napig a gyerekek kedvencei karakterei.


Oroszlánkirály faliképek

Az 1994-ben bemutaott Oroszlánkirály gyermekkorunk egyik legnagyobb szabású meséje volt, nagy költségvetéssel és rengeteg szép, megható, vagy éppen súlyos jelenettel, amire a mai napig emlékezünk. Symba története egyébként a 3. legtöbb pénzt hozó animációs film lett, ezt pedig részben a merch-nek köszönheti. Most böngészhetsz az Oroszlánkirályos faliképek között is!


Mickey egér faliképek

A Disney első meséje 1928-ban volt a Mickey egér, ezért nem véletlen, hogy ha rajzfilmekről beszélünk, akkor feltétlenül meg kell említenünk az amerikai mesét. Kultikus szerepét nem véletlenül nyerte el a több filmet és sorozatot is megélt egérke.


Kis hableány ​faliképek

A Kis hableány (Ariel) meséje tanulságos, megható és aranyos is egyben. Triton birodalmából természetesen nem maradhatnak ki az aranyos vízi állatok, de ahogy ahhoz a Disney hercegnős történeteiben hozzászokhattunk első sorban a szerelmi szálon van a hangsúly.


​Jégvarázs faliképek

A Jégvarázs az új generációs Disney remekművek egyike, ami nagyon gyorsan vált világszerte a gyerekek kedvencévé. A két testvér életét bemutató történet gyönyörű animációjával és remek zenéivel nyerte el nézőinek tetszését. Egy ilyen igazi világsiker grafikái bármelyik gyerekszobában remekül nézhetnek ki, jó ajándék lehet gyermekeink számára.