​Filmek

​Milyen témájú filmes faliképet keresel?


Felgyorsult világunkban az irodalom egyre inkább háttérbe szorul, a kultúrafogyasztásban elfoglalt helyét pedig átveszik a könnyebben és gyorsabban emészthető filmek. Természetesen ezzel semmi baj nincs, a filmipar felveszi a ritmust, és kifejezetten gyors ütemben termeli a jobbnál jobb minőségű, vagy éppen nagyobbnál nagyobb költségvetésű alkotásokat.

A film közel 100 éves története alatt rengeteget fejlődött, és valóban a kultúra egyik központi hordozójává vált. Tette mindezt olyan gyorsan, ahogy egy másik művészeti ágnak sem sikerült még.

A mozik népszerűségének köszönhetően, valamint az internetes hozzáférésnek hála rengeteg film emelkedett ki hétköznapi státuszából, és vált kultikussá. Ezek között van sok hollywoodi alkotás, de természetesen az európai filmek is helyet érdemelnek a palettán!

Az oldalunkon található galériában ezeknek a kultikus filmeknek az ikonikus jeleneteit, párbeszédeit, karaktereit megörökítő képeket gyűjtöttünk össze. Szinte garantált, hogy valamelyik kategóriában vissza fog köszönni kedvenc filmed, így amennyiben házad, lakásod valamelyik falán szívesen látnál egy olyan dizájnelemet, amely ezt dolgozza fel, úgy a legjobb helyen jársz! Kellemes böngészést kívánunk!