Az 5 legjobb hálószoba dekor ötlet 


A hálószoba dekorálása egyáltalán nem egyszerű dolog, hiszen gyakran hatalmas falfelületeket kéne ízlésesen kidíszítenünk úgy, hogy az harmonizáljon szobánk berendezésével. Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked a legnépszerűbb és legtrendibb dekor ötleteket, melyekkel feldobhatod hálószobád!


​1. Faliképek a hálószobába

Az egyik legjobb dekorációs elem lehet hálószobádban, ha választasz egy olyan képet, amelyet szívesen látnál ágyad fölött, ami valami számodra fontos dolgot ábrázol. Ha nincs egészen pontos ötleted, hogy mit is választanál, akkor nézz körbe ​a, hiszen itt több mint 100.000 fém falikép közül válogathatsz majd a különböző témákban.

2. Szőnyeget a falra!

Ez is egy igen trendi dizájnelem napjainkban, hiszen egy viszonylag egyszerű berendezésű, semlegesebb színű bútorokból álló szobában kiválóan nézhet ki egy színes, mintás szőnyeg. Érdemes lehet egy ilyet akár a piacon is beszerezned, hiszen néha az olcsóbb szőnyegek is igen szépek és időtállóak lehetnek egy falon, azonban a minőségre mindenképp ügyelj, hiszen ha az anyag korán szétbomlik, akkor rögtön új dekor elem után kell majd nézned!

3. Tükör az ágy fölött

A tükröket szinte kizárólag eredeti funkciójuk végett használjuk, és néha megfeledkezünk róla, hogy bizonyos helyeken kiváló dizájnelemként is funkcionálhatnak. A kisebb hálókban például egy tükörben nem csak magunkat nézhetjük meg, hanem a teret is remekül „megnyitják”, tágasabbnak tűnik a szoba tőlük.

4. Többrészes faliképek az ágy fölé

Bár a képeket már megtalálhattad listánk első helyén, a többrészes képek más benyomást keltenek, nagyobb teret foglalnak el, így akár a hálószoba középpontjává is válhatnak. Ezek a képek az utóbbi pár évben nagyon népszerűek lettek, számtalan nappaliban is találkozhatunk velük, azonban az ágy fölé is remek választás lehet 1-1 ilyen több elemből álló alkotás. Ha nem tudod pontosan, hogy milyenek is a többrészes képek, olvasd el cikkünket itt.

​5. ​Szobrok az ágy fölé

Ha nem annyira két dimenzióban szeretnél gondolkodni, akkor remek ötlet lehet az is, hogy egymáshoz illő dekor tárgyakat akassz az ágyad fölé. Ezek lehetnek akár különböző méretű képkeretek, de válogathatsz a népszerű lakberendezési boltokból is egy egyedi kombináció érdekében!

​​​​Dob fel lakásod a több mint 100.000 Full HD felbontású faliképünk ​egyikével!