​Macskás faliképek


​​Milyen témájú ​macskás képet keresel?


A macskák nem véletlenül nagyon népszerű házi kedvencek. Dorombolásuk, játékosságuk feldobja gazdáik mindennapjait, szépségük és kecsességük pedig szinte páratlan az állatvilágban. Persze ha épp nem kecsesek és kicsit meghíznak, akkor kevés náluk aranyosabb szőrgombócot lehet találni. Az alábbi galériákban összegyűjtöttük neked kedvenc macskás képeinket, ha igazán nagy macskafanatikus vagy, akkor biztos találsz kedvedre valót.

​Kismacskás faliképek

Kevés cukibb dolog van, mint egy kiscica. Apró lábaikkal és vékony hangjukkal, nyávogásukkal szinte bármelyik emberi szívet meglágyítják. Itt gyűjtöttük össze neked a legaranyosabb, legviccesebb kiscicás képeket, ha te is oda vagy ezekért az aranyos állatokért, és szeretnéd velük díszíteni nappalid, akkor böngészd végig az alábbi galériát.


​Vadmacskás faliképek

Persze nagyon aranyosak a házimacskák, azonban a vérvonalukban nem feltétlenül csak olyan állatok vannak, akiket cukiságuk miatt szeretünk. Kit nem kápráztat el a tigrisek és a párducok nemes mozgása, kecsessége? Na jó, prédájukat valószínűleg nem, hiszen ezek a csúcsragadozók életveszélyesek. Szépségük és gyilkos ösztöneik káprázatra méltóak. Itt is vannak tehát a kedvenc képeink róluk.​Macskás festmények

Ha nem feltétlenül fotórealisztikus ábrázolást keresel kedvenc háziállatodról, akkor itt van pár olyan festmény, amik igazi művészi aspektusból közelítik meg ezeket az állatokat. Jellemüket, tulajdonságaikat a színek és formák kidomborításának segítéségével mutatják be ezek a festmények, melyek ékes díszei lehetnek bármelyik helyiségnek.


​Sziámi macskás faliképek

Az egyik legkedveltebb cicafajta hazánkban a sziámi macska, ami nem véletlen, hiszen az általában törtfehér szőrű cicákat igazán különlegessé teszik az arcukon és lábukon különböző méretekben megjelenő koromfekete foltok. Ez a képsorozat ilyen cicákról készült, úgyhogy ha neked is ők a kedvenceid, akkor válogass kedvedre az alábbi galériában.