​Lovas faliképek


​​Milyen témájú ​lovas képet keresel?


Kevés olyan izmos, mégis kecses mozgású állat van, mint a lovak. Nem véletlen, hogy az ember évezredekkel ezelőtt megszelídítette ezeket a nemes állatokat, és azóta is szoros kapcsolatban élünk velük. Hosszú évszázadokig leggyorsabb közlekedőeszközeink voltak, azonban a lovaglás napjainkban is népszerű, hiszen egészen különleges élményt nyújt. Ha te is imádod a lovakat, akkor érdemes végigpörgetned képgyűjteményünkön!

​Vadlovas faliképek

A vadlovak mindig is a szabadság jelképei voltak, így talán nem meglepő, hogy amikor egy képen ábrázolják őket, akkor általában dinamikus mozgás közben láthatjuk ezeket az állatokat. Galériánkban megtalálhatóak fotórealisztikus festmények, kicsit absztraktabb, elrugaszkodottabb ábrázolások és fényképek is, így mindenki kedvére válogathat!


​Unikornis faliképek

Bár nem tartozik a szó szoros értelmében a lovakhoz az unikornisok „családja”, mégis nagyon kultikus szerepet töltenek be ma a médiában ezek a mesebeli állatok, úgyhogy kénytelenek voltunk őket is belefoglalni válogatásunkba. Az igazi unikornis rajongóknak ajánljuk tehát az alábbi válogatást.


​Lovas festmények

Egy jól exponált fényképen remekül tud kinézni egy mozgó állat, egy festményen azonban teljesen más tulajdonságait és vonásait lehet kidomborítani egy lónak, valódi szimbólummá lehet emelni. Az alább látható képeken ez a legfontosabb. Ezeken a színes festményeken szinte átüt a lovak ereje, kecsessége.


​Lovas f​ényképek

Ezek a művészi fényképek természetesen környezetükben ábrázolják a lovakat. Válogathatsz közülük a pacik színei vagy éppen száma alapján, ebből a sokoldalú galériából minden bizonnyal nem lesz nehéz dolgod kiválasztani azt a képet, amely a legjobban illene nappalidba vagy szobádba.