Kutyás faliképek


​​Milyen témájú ​​kutyás képet keresel?


Nem véletlenül terjedt el az a mondás, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Akinek van otthon kiskutyája, az tudja, hogy mekkora szeretetet lehet kapni ezektől az állatoktól, legyen az akár menhelyről örökbefogadott, akár fajtiszta kutyus. Mi most összegyűjtöttük nektek a legaranyosabb kutyás képeket, hogyha szívesen díszítenétek szobáitokat kedvenc állataitokkal.

​Corgi faliképek

A corgik kifejezetten drága kutyák, azonban ez nem meglepő, ha belegondolunk, hogy az angol királynő kutyusai is ebből a fajtából valóak. Ezek a kisnövésű szeretetgombócok szőre az egyik legpuhább az összes kutyafajta közül, ezért akik szeretnének igazán fluffy kisállatokat simizni, azok azonnal keressenek egy ilyen fajta kutyát azonnal!


​Mopsz faliképek

A mopsz a 21. század egyik legnépszerűbb kutyafajtája, igazi kultikus szerepbe került az utóbbi pár évben. Ez a kicsit együgyű pofájú kutyus nem nő igen nagyra, ellenben annál aranyosabban vonul és röfög. Képválogatásunkban a fényképektől kezdve a vicces ábrázolásokig mindent megtalálhatsz!


​Kiskutyás faliképek

Kevés aranyosabb dolog van a világon, mint egy pár hónapos kiskutya. Játékosságukon és néhol kicsit esetlen mozgásukon gyakran kacagunk, azonban közben a tőlük kapott feltétel nélküli szeretetet természetesen viszonozzuk is. Nagyon kevés ember van, akit ne lágyítana el egy kiskutya látványa, így ha faladat is szeretnéd egy kedves képpel díszíteni, akkorr válogass az alábbi galériából.


​Kutyás festmények

Valaki a fényképeket szereti jobban, valaki pedig a festményeket, mi ebben a kategóriában az utóbbiaknak szeretnénk kedvezni. Találhatsz a galériánkban vízfestményt és számítógépes grafikát is, egyes képek inkább az absztrakt felé közelítenek, mások pedig inkább fotórealisztikusak.